• Home
  • Over ons
  • Kwaliteit

Kwaliteit

 

Rugpoli staat voor betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg. Rugpoli is in het bezit van het ZKN-keurmerk. Dit betekent dat Rugpoli voldoet aan vergelijkbare strenge eisen van kwaliteit en professionaliteit die ook gelden voor de reguliere ziekenhuizen. U kunt er van uitgaan dat u bij een kliniek met het ZKN-keurmerk aan het goede adres bent.

Het ZKN-keurmerk bewaakt het gehele zorgproces van zelfstandige klinieken. Van diagnose tot behandelresultaat. Het keurmerk garandeert dat het medisch personeel bevoegd is (BIG-geregistreerd) om het beroep uit te oefenen. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. Deze toetsing vindt periodiek en herhaaldelijk plaats door een onafhankelijke certificeringinstituut. Het ZKN-keurmerk beoordeelt dus het gehele functioneren van de kliniek én de kwaliteit van het gehele zorgproces van de Nederlandse locaties. Het ZKN-keurmerk beleid sluit locaties buiten Nederland (Rugpoli Krakow) uit van certificering.

De behandelaars van Rugpoli werken volgens de voor hen geldende richtlijnen en nemen zij deel aan scholing die nodig is om helemaal “bij te blijven” in hun vakgebieden. De kliniek voldoet aan de visitatie-eisen zoals deze zijn gesteld door de specialistische verenigingen.