• Home
  • Sportpoli
  • Samenwerking

Samenwerking

sportpoli-cka

 
"Een fit, gezond en gelukkig leven, daar geloven wij in! Onder het motto 'Getting the best out of you' gaan wij samen met jou aan de slag om te komen tot topprestaties.

 

Sporten in een private gym, onder begeleiding van jouw personal trainer is dé meest effectieve trainingsmethode die er is. Bij CK Active begeleiden en trainen we jou, onze sporter, met persoonlijke aandacht. Met een op maat trainingsplan brengen we jou verder dan je vooraf had kunnen dromen.

Naast sport zijn voeding, leefstijl, ontspanning en herstel belangrijke elementen voro deze topprestaties. Daarom werken wij samen met speciaisten die ons op dat gebied aanvullen. Met de inspanningstesten van de Sportpoli kunnen wij onze sporters helpen. Het geeft ons extra en verdiepende inzichten die de begeleiding van onze sporters verbeterd en nog meer op maat maakt. Zodat zij echt tot topprestaties komen.

sportpoli-kbCK Active bestaat uit een team van personal trainers en specialisten. Allemaal met een enthousiaste en gedreven aanpak, onderscheidend door hun persoonlijk specialisme. Koen Bakker is naast personal trainer de eigenaar van CK Active. Als fanatiek sporter heeft hij van zijn passie zijn beroep gemaakt. Van jongs af aan was hij al actief op sportgebied. Voetbal, tennis, fitness, wielrennen, snowboarden en hardlopen, continu is hij op zoek naar nieuwe sportieve uitdagingen. Na diverse opleidingen is hij nu personal trainer en geeft hij les aan nieuwe fitnessprofessionals. Met zijn kennis en passie daagt hij jou uit om steeds een stapje verder te gaan in je sportieve prestaties.

 

 

 

en gelukkig leven, daar geloven wij in! Onder het motto ‘Getting the best out of you’ gaan wij samen met jou aan de slag om te komen tot topprestaties.”

Sporten in een private gym, onder begeleiding van jouw eigen personal trainer